Van Gerwen vermorzeld Anderson! – World Series Finals 2017

Michael van Gerwen is Back en laat niemand in Leven!

MVG sloopt Gary Anderson

Op 3 tot en met 5 november werd de 3e editie van de World Series Finals gehouden in de Braehead Arena in Glasgow. Michael van Gerwen schreef hierbij voor de 3e keer op rij dit toernooi op zijn naam , dit jaar was Gary Anderson in de finale niet opgewassen tegen Mighty Mike. Van Gerwen versloeg op weg na de finale Max Hopp, Rob Cross en Daryl Gurney.

In de finale kwam de Sloopkogel uit Vlijmen al snel op een 4-1 voorsprong. De Nederlander begon na de pauze nog even met koude handen aan de finale nadat hij een gauw een sigaretje had gerookt, maar was al weer razendsnel opgewarmd en vervolgens niet meer te stoppen!! Hij beet zich vast in de wedstrijd en gaf deze niet meer weg. Razendsnel vlogen de pijlen op het bord, Gary had geen schijn van kans! Het liep uit naar 10-4 waarbij MVG Anderson nog twee legs gunde, maar bij 11-6 was de finale bekeken en MVG voor het derde jaar op rij winnaar.

Een spannende wedstrijd was het echter niet, want Anderson was geen match voor de Sloopkogel uit Vlijmen.  Voor Gary Anderson was dit de zesde televisie finale dit jaar door Chris Dobey, Gerwyn Price en James Wade te verslaan.

Heb je de finale gemist? Dat is dan jammer:)

We zullen je matsen, de finale is hieronder terug te kijken!

World Series Finals 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *