Darts Live

Live Darts!  PDC live!

Gratis live Stream – The Masters 2018 26-1 tm 28-1 2018

Waardeer je de gratis live stream? Klik op vind ik leuk!

Aankomend toernooi> The Masters 2018 26-1 tm 28-1 2018

 

Live Stream is nu Offline

 

Darts live stream – Gratis darten kijken > Dart livestream laden..

Unlock stream toegang: Voltooi een actie en je kunt gelijk kijken! >

De stream start automatisch als je aan een actie hebt meegedaan. Bedankt.

Grand Slam Of Darts dartstream

Michael van Gerwen titelverdediger van de World Series Finals mag dit jaar ook zijn titel weer gaan verdedigen. De beste 8 spelers gemiddeld genomen die het beste hebben gepresteerd de afgelopen jaren zullen het gaan opnemen tegen de Machtige Nederlander.

Ook zullen er 16 qualifiers worden uitgenodigd van over de hele wereld om aan dit geweldige toernooi mee te doen en met de titel plus beker naar huis te gaan. Dit geweldige spektakel zal zich afspelen in de Braehead Arena in Glasgow.

Ben je benieuwd welke top spelers en qualifiers zijn uitgenodigd enof zich geplaatst hebben voor het toernooi? Bekijk het spelers schema HIER

Natuurlijk is Rtl 7 de aangewezen en bekendste dartwebsite om de zogeheten rtl 7 darts live stream te bekijken, maar helaas moet je daar geld voor neer tellen! Volg PDC  live darts door hierboven op de stream te klikken.

European Championships 2017  die gespeeld wordt van 26-10-2017  t/m 29-10-2017.

En natuurlijk doet de grootste favoriet mee, onze eigen Nederlandse top darter, wereld nummer 1 (Mighty Mike)  Michael van Gerwen en zal het opnemen tegen een landgenoot Jan Dekker.

Verder zullen er ca. 6 andere Nederlandse profdarters meedoen waaronder Vincent van de Voort, Jelle Klaasen, Christiaan Kist, Benito van der Pas.

Raymond van Barneveld staat niet in de lijst en moet dit toernooi overslaan. Ook zal de hele top 10 meedoen aan dit toernooi waaronder de favorieten Peter Wright, Gary Anderson, Adrian Lewis, Phil Taylor, Daryl Gurney.