Darts Live

PDC Darts live Stream

Live Stream is nu Online

Darts live stream – Dart livestream laden.. >

Unlock stream toegang: Voltooi een actie en je kunt gelijk kijken! >

De stream start automatisch als je aan een actie hebt meegedaan. Bedankt.

Het kan even duren voordat de stream laad

Van Barneveld barst in lachen uit op podium

Barney ging helemaal kapot van het lachen tijdens de Premier League. Van Barneveld moest het opnemen tegen Peter Wright, tijdens de opkomst van de Schot die dan altijd zon raar dansje doet en op en neer staat te springen op het podium als een clown.

Roept een toeschouwer dat barney hem even een zetje moet geven zodat de Schot van het podium afvalt. Raymond schiet vreselijk in de lach en heeft het even niet meer, maar laat niks blijken aan Peter.

Later liet hij op Twitter weten wat hem nu zo plezierde op het podium: Geef hem een zetje Barney! De vijfvoudige wereldkampioen zij daarop: Ik mag Peter daar te graag voor, dat zou ik natuurlijk nooit doen!

Nieuw wedstrijdtenue voor Van Gerwen

michael van gerwen nieuw shirt

We gaan onze landgenoot in een ander groen shirtje zien, het appeltjes groen is dan ook lichtelijk aangepast. Het wedstrijdtenue van Michael van Gerwen heeft een metamorfose ondergaan. De Groene Sloopkogel uit Vlijmen heeft zijn appeltjesgroene shirt lichtelijk laten aanpassen.

Het wedstrijdshirt heeft wat donkere tinten gekregen , zo zijn de mouwen zwart gekleurd net als het logo. Zijn rechtermouw is afgesloten door een groene rand, de andere kant de Nederlandse kleur te zien. De groene sloopkogel uit Vlijmen gaat het nieuwe shirt dragen tijdens ThePremier League aankomende donderdag 1 Februari waar hij direct Rob Cross treft.

WAT ZEG JE NU? Verdwijnen de walk-on-girls?

Neuh dan ik geen darten meer kijken!! Grapje natuurlijk, maar darts zonder de walk-on-girls is niet voor te stellen. Het is eigenlijk ondenkbaar dat mooie dames zoals Charlotte Wood, Ashley Zaat, Daniella Alfree nooit meer samen met een PDC darter het podium gaan opkomen.

Tijdens The Masters was het al zover, Raymond van Barneveld liep het podium op en keek nog een keer achteruit van (Waar blijft ze). Maar nee Barney loop maar door er komt geen vrouwelijk schoon achter je aan hobbelen. Barney vond het maar niks zo, dat hoort niet en zo kaal opkomen ook. De boosdoender is Sky Sports die ervoor is de walk-on-girls te schrappen bij elk tv-toernooi, dit is een einde van een tijdperk mensen. Hopelijk bedenken ze zich en laat het vrouwelijk schoon lekker weer mee dartelen naast de spelers.

 

Premier League 1 Februari t/m 17 Mei 2018

Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld mogen dit jaar 2018 weer meedoen aan de Premier League. Elk jaar mogen er 10 spelers meedoen aan het toernooi wat gespeeld word in 16 verschillende landen. Kijk de afbeelding hieronder voor het overzicht!

De eerste top 4 van de PDC Order Of Merit zijn automatisch geplaatst, de 6 andere spelers worden uitgenodigd door middel van wildcards. Sky Sports mag 2 cards weggeven en Barry Hearn voorzitter van de PDC de andere 4 wildcards.

Na afloop van het toernooi WKdarts 2018 werd bekend gemaakt welke spelers de wildcards kregen. De 4 dartspelers die automatisch geplaatst zijn: Van Gerwen, Wright, Cross, Anderson, bekijk hieronder welke 10 spelers er gaan meedoen tijdens The Premier League 2018

The Green Machine nummer 1 van de wereld is titelverdediger en won de vorige keer van Peter Wright en nam 250.000 Pond mee naar huis. Het prijzengeld is fors gestegen de laatste jaren, in 2016 was dit nog 200.000 Pond.

Grote namen die er dit jaar niet bij zijn  door een slecht resultaat de afgelopen 3 jaar zijn Lewis, Chisnall en James Wade. Hun plek op de Order Of Merit valt nog wel mee, maar ze dalen hard. En weer stijgen naar de top 10 is niet makkelijk met al het aanstormend talent!

Michael van Gerwen titelverdediger van de World Series Finals mag dit jaar ook zijn titel weer gaan verdedigen. De beste 8 spelers gemiddeld genomen die het beste hebben gepresteerd de afgelopen jaren zullen het gaan opnemen tegen de Machtige Nederlander.

Ook zullen er 16 qualifiers worden uitgenodigd van over de hele wereld om aan dit geweldige toernooi mee te doen en met de titel plus beker naar huis te gaan. Dit geweldige spektakel zal zich afspelen in de Braehead Arena in Glasgow.

Ben je benieuwd welke top spelers en qualifiers zijn uitgenodigd enof zich geplaatst hebben voor het toernooi? Bekijk het spelers schema HIER

Natuurlijk is Rtl 7 de aangewezen en bekendste dartwebsite om de zogeheten rtl 7 darts live stream te bekijken, maar helaas moet je daar geld voor neer tellen! Volg PDC  live darts door hierboven op de stream te klikken.

European Championships 2017  die gespeeld wordt van 26-10-2017  t/m 29-10-2017.

En natuurlijk doet de grootste favoriet mee, onze eigen Nederlandse top darter, wereld nummer 1 (Mighty Mike)  Michael van Gerwen en zal het opnemen tegen een landgenoot Jan Dekker.

Verder zullen er ca. 6 andere Nederlandse profdarters meedoen waaronder Vincent van de Voort, Jelle Klaasen, Christiaan Kist, Benito van der Pas.

Raymond van Barneveld staat niet in de lijst en moet dit toernooi overslaan. Ook zal de hele top 10 meedoen aan dit toernooi waaronder de favorieten Peter Wright, Gary Anderson, Adrian Lewis, Phil Taylor, Daryl Gurney.

PDC toernooien 2018

Onze livestreams werken op pc, tablet (iPad & Galaxy Tab) en telefoons en smartphones.