Phil the Power Taylor Sloopt Gurney

Gurney VS Taylor 18-11-2017

Voor de wedstrijd al een heel gedoe met de twee, Taylor begon voor deze partij als Gurney te treiteren met het zeggen van dat zal nooit een wereldkampioen worden. Waarop Gurney zegt die man mag graag veel onzin kletsen, ik laat het dartbord wel voor mij praten.

Tijdens de opkomst begint het alweer haha, Gurney doet wel heel erg lang over zijn opkomst en Taylor wil het podium al weer aflopen. Maar goed we gaan beginnen:)

Gurney begint zijn leg heel goed en staat rap voor met 1-0, de volgende leg wordt en niemand gebroken en komt op 1-1. Gurney wordt gebroken door de dubbels te laten liggen, tussenstand 2-1 voor The Power. De eerste 180 is geboren en gegooid door Gurney, Klasse man! De irritante ouwe man pakt de volgende leg en komt 3-1 voor. Weet niet hoe jullie erover denken maar ik ben blij dat die man stopt. Next leg is voor Gurney tussenstand 3-2 Come on GURNEY.

Na dit toernooi volgen er dit jaar nog 2 en dan nemen we afscheid van Taylor, wel gaf die aan nog door te willen gaan met demonstraties te geven.

Gurneyyyyyy voor de break yesss 4-4 knap werk man, nu volhouden en de eigen leg winnen. Phil oogt fit en scherp helemaal zijn op zijn dubbels en komt 6-4 voor. Ook een geweldige 126 finish van The Power en breakt weer Gurney.

Taylor nu met een gemiddelde van 113 en lijkt niet te willen verliezen, Gurney moet nu echt wat gaan doen want hij staat 10-4 achter. Jezus ook een 132 checkout voor the Power, de man staat geweldig te spelen met nu al 5 keer de maximale score.

Gurney wordt nu helemaal gesloopt dammm en staat 13-4 achter, er moet een wonder gebeuren nu wil die nog gaan winnen. Ook een 137 gaat uit stja, de man is nu wel echt goed hoor. Nee het is niet de avond voor Gurney en wordt vertrapt, Taylor wint met gemak.

 

Grand Slam of Darts 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *