MVG (De Sloopkogel) schopt Montgomerey het podium af

MVG is niet te knakken – Grand Slam of Darts

Michael van Gerwen de titelverdediger speelt vanavond tegen de 55 jarige Ross Montgomerey en gaat goed van start. De eerste leg gaat in 11 pijlen uit.

De tweede leg is ook voor MVG na matig darts. Het gemiddelde tot nu is 108 van Michael. Montgomerey mist teveel kansen om de derde leg te winnen. De Green machine stoomt lekker door en is op weg naar de vierde leg. Met een 86 checkout pakt van Gerwen ook de 4de leg.

De eerste 180 wordt gegooid door Montgomerey in de vijfde leg en lijkt op weg de leg binnen te harken. Wat leek is nu een feit 4-1 is de tussenstand. Van Gerwen begint geweldig aan de volgende leg en staat na 9 pijlen al op 48. Van Gerwen checkt de 48 punten en verslaat makkelijk Montgomerey met 5-1.

Raymond van Barneveld VS Jamie Hughes

Raymond-van-Barneveld

Barney mag de eerste leg beginnen en begint matig met 60 en beide spelers beginnen matig. Hughes mist op een haar na een 133 finish.

Barney pakt toch gelukkig de eerste leg en op naar de tweede leg. Barney nu op 76 en gooit die met 2 pijlen uit, Machtig Barney, en nu door! Hughes gooit de eerste 180 in leg 2. Yess Barney pakt de leg alsnog. Barney heeft een nieuwe setup van pijlen wat zo te zien lekker gaat. Gemiddelde nu net boven de 100.

Raymond pakt ook de 3-1 voorsprong en checkt 46 uit, Come on! Nu ook de eerste 180 van Barney Army! Een 161 finish gaat net mis voor Raymond maar geen nood alsnog pakt hij de leg. Tussenstand nu 4-1 voor Barney en lijkt op weg naar een overwinning.

117 nu voor Ray en mist hem net en laat 20 over, HOPPA Barney wint met gemak.

Danny Noppert VS Daryl Gurney

Danny Noppert-1

Danny heeft vanavond geen makkelijke tegenstander, hij speelt tegen de nr 4 van de wereld. Gurney gooid direct een 110 finish uit.

Noppert begint de volgende leg uitstekend met 180 en pakt de leg met een klasse 80 finish. Noppert mist net een 164 finish damm.

Gurney pakt de leg 2-1 en neemt een voorsprong. Gurney begint de leg met een 180, lijkt zo makkelijk heh:) Come on Noppert! De eerste break is een feit, Danny wordt gebroken! Tussenstand 3-1.

Noppert lijkt niet het niveau kunnen te halen, 4-1 Gurney! Helaas verliest Noppert met 5-1

Grand Slam of Darts 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *