Grand Slam of Darts 2017 – Speelschema!

De elfde editie van de Grand Slam Of Darts!

Mighty Mike is de titelverdediger en liet in 2016 zien dat hij absoluut de nummer 1 is van de wereld.

dartstream

In 2016 versloeg Michael van Gerwen met gemak James Wade in de finale met maar liefst 16-8 in legs. De PDC organiseerd de Grand Slam Of Darts wat vroeger ook wel bekend was onder de naam Bwin Grand Slam of Darts.

Het toernooi wordt gesponserd door Bwim en wordt gehouden in Wolverhampton in de Civic Hall van 11 tm 19 November.

Check hieronder het speelschema van de Grand Slam Of Darts 2017

Grand Slam of Darts-dartstream

De PDC heeft de loting bekend gemaakt en het speelschema wie er in de middag moet spelen of in de avond. In de middag staan gepland de Nederlanders Jeffrey de Zwaan en de nieuwkomer Berry van Peer waar veel van wordt verwacht.

Van Peer kwalificeerde zich op de UK Open

Op de PDC jeugd WK stond hij in de finale tegen Gorey Cadby maar verloor helaas de finale met 6-2. Echter met deze finale plaats creëerde van Peer wel een startbewijs voor de Grand Slam Of Darts en mag het opnemen tegen Simon Withlock wat een zware strijd zal worden. Jeffrey de Zwaan moet het opnemen tegen de engelsman Stephen Bunting (The Bullit) wat ook geen makkelijke tegenstander is

MVG en Barney in Actie!

Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Danny Noppert zullen in de avond gaan spelen. Danny Noppert is misschien niet zo bekend voor iedereen. Danny speelt voor de bond (BDO) British Darts Organisation. Hij staat bij de BDO ranking op plek 28.

Dit toernooi mogen PDC en BDO spelers meespelen om te zien wie de sterkste is. De beide dartbonden concureren al jaren met elkaar en dit lijkt het enigste toernooi waar alle spelers samen komen.

In de avondsessie moet Van Gerwen (De nr 1 van de wereld) het opnemen tegen Ross Montgomery  ook een BDO speler. Wat op papier een makkie moet zijn voor Mighty Mike. We zullen het zien op Zaterdag 11 November.

Raymond van Barneveld mag het opnemen tegen Jamie Hughes die ook speeld voor de BDO . Jamie is de huidige nummer 3 van de ranking.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#ff8040″ text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://www.dartstreams.nl/wp-content/uploads/2017/11/Screenshot-2017-11-9-Speelschema-Grand-Slam-of-Darts-Van-Gerwen-en-van-Barneveld-in-de-avond.pdf” width=”” target=”_self”]Grand Slam of Darts 2017 Speelschema 11 Nov[/inbound_button]

Al dit spektakel is natuurlijk live te zien!

De wedstrijden kunt u vanaf 11 tot en met 19 november dagelijks volgen. De middag sessies beginnen om 14:00 en zijn live te zien op onze Gratis stream!

 

 

 

 

 

Grand Slam of Darts 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *