Michael van Gerwen geeft Joe Murnan potje klappen!

Michael van Gerwen VS Joe Murnan

MVG mag de partij beginnen en begint hem rete goed! De eerste leg gaat makkelijk binnen 15 pijlen uit. Murnan mag leg 2 beginnen en zal flink aan de bak moeten.

Een 119 finish voor Joe en pakt de 2de leg. Van Gerwen donderd door en staat al rap weer op 36 terwijl Murnan nog op 227 staat. CHECK!!!!  2-1 voorsprong.

Van Gerwen oogt fit en staat ze lekker te raken, Joe pakt de volgende leg tussestand 2-2. Een 135 CHECKKKKK voor MVG Hoppa! 4-2 voor de sloopkogek en breekt Murnan, Nog 1 leggie!

Met een 88 check is Joe een maatje te klein voor de machtige Nederlander en wint de wedstrijd met 5-2

Raymond van Barneveld  VS Steve Lennon

Raymond van Barneveld VS Steve Lennon

Barney begint de eerste leg goed met een 180! En staat na 11 pijlen op 56 en checkt hem. Ohh Lennon gooit ff een 100 finish uit 1-1. Het gemiddelde tot nu toe is niet best, Barney zet hem weg op 92 en gooid hem niet uit. Nu wel met 32 check en staat 2-1 voor.

Lennon pakt de volgende leg door matig gooien van Barney, 2-2 tussenstand. Mensen het niveau is niet best, maar wat heet een 160 finish voor Barney. Come ON Raymond!

4-2 Barney, dit wordt een overwinnig let op! Barney nu op 92 en voor de wedstrijd ohhhh net niet. Jawel Lennon mist en Barey The Armey wint!

Danny Noppert VS Mark Webster

Danny Noppert VS Mark Webster

Danny Noppert tegen Mark Webster, Noppert komt op een 4-2 voorsprong. Hij zal deze wedstrijd moeten winnen met het verschil van 4 legs. Hij heeft maar liefst 6 matchdarts nodig om de partij te winnen. KLasse Danny! Goed Gedaan.

Grand Slam of Darts 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *