Maniak haalt hand open van Barney tijdens opkomst Premier League

Raymond van Barneveld is gefocust en staat klaar voor zijn wedstrijd op The Premier League, tijdens zijn opkomst gebeurd er iets waar elke darter nachtmerries van heeft. Barney nu zonder een wonderschone walk-on-girl begint zijn weg naar het podium en geeft vuistjes aan dartfans.

Tijdens de opkomst greep een dartsfan in een Orange Fortuna Sittard shirt de hand van Raymond vast en zet zijn nagel in zijn vinger. Barney raakt gewond aan zijn wijsvinger en wat nog erger is zijn werphand.

Na afloop van de wedstrijd geeft hij een verslag aan RTL7, ik heb geen idee wat er nu precies gebeurde en of het opzet was. Iemand greep mijn hand en zet zijn nagel in mijn wijsvinger, natuurlijk heb ik hier last van tijdens de wedstrijd.

Gelukkig had ik hier niet zo heel veel last van tijdens de pot tegen Daryl Gurney en wist er een gelijk spel uit te slepen. De Hagenaar zij “toch ben ik eindelijk een keer trots op mezelf terug te komen van een achterstand van 3-6 naar 6-6 en een punt te pakken”. Ik ben gewoon gesloopt nu al van al het reizen van hier naar daar en begin net aan de Premier League.

Dart nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *